Over ons

Truckfun  VZW

Over ons

In 2002 kwam verkeerswerkgroep Deinze en Staph samen om iets te doen voor "anders-validen", kinderen en ouderen. Mensen die zwak en minder mobiel zijn in het verkeer. Om deze mensen een bijzondere namiddag te bezorgen en ter zelfde tijd wat geld in te zamelen voor de werking van een sociaal doel. Onze groep (het verkeersveiligheidcomité) kwam voor het eerst samen (2002) naar aanleiding van het overlijden van Melissa Vanderstraeten, een jonge zwakke weggebruikster die slachtoffer werd in het verkeer. We ontwierpen een veiligheidscharter voor de vrachtwagenchauffeurs en stimuleerden de transportbedrijven om bolle spiegels te gebruiken. Daaraan gekoppeld ontstond een eerste "verkeersveiligheidshappening" ten voordele van Levenslijn. Op een kleine parcours konden mensen meerijden in een vrachtwagen met of zonder bolle spiegel. We kregen tips over hoe we konden omgaan  in het verkeer als een truck in je omgeving rijdt.......Zwakke weggebruikers en truckers gaven elkaar de hand.

 

De opbrengst van de drank, pannenkoeken en snel-tombola ging en gaat nog steeds naar een sociaal doel of verenigingen zoals vastgelegd in onze statuten van de vzw in artikel 3, zijnde:

 

' Het doel van de vereniging is het bevorderen en ondersteunen van de veiligheid van de zwakke weggebruikers, met inzonderheid de personen met een beperking. Dit doel kan onder meer verwezenlijkt worden door het organiseren  van educatieve, culturele en of ontspanningsactiviteiten voor doelgroepen en voor derden'

 

Momenteel staat de teller op 21.100 € dat werd weggeschonken na de 15de editie!

 

Onze Vrijwilligers

Truckfun is alleen mogelijk door de vele helpende handen van onze vrijwilligers met een groot hart, zonder hun kunnen we dit niet realiseren jaar na jaar! Daarom onze welgemeende dank dat ze de voorbije 15 jaar er waren en er steeds konden op rekenen!

 

Silvie Detavernier,Willy Cools,Mieke Roelens, Luk Detrazegnies,

Myrna Demarelle, Sylvie Eggerick en Stephan Van Doorne,

Christine De Clercq, Regina De Baets, Bert Heleu,

Christiaan De Temmerman, Hilda Tanssens,Carlos Van Leerberge,

Roger Peirens, Malvine Vandenbosche, Tom Delbarre, Joy Delbarre, Arlette, Johan Dierinck, Eric Bollaert, Marie-christine Maeyens, Liliane Stanssens, Françoise Noë, Koen Sierens, Kurt De Kimpe, Thierry Breyne, Joost Vermeersch, Steve Eggerick, Sandy Boone en Noël De Clercq.

 


 

 

 

 

 

Hier al onze verslagen van de voorbije edities van de afgelopen jaren.


2008 - 2009 - 2010 - 2011- 2012 - 


2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 -


2018Hier alle tekenwedstrijd verslagen van de voorbije edities.


2009 -2010- 2011- 2012- 2013 - 2014 


2015 - 2016 - 2017 - 2018

Bekijk op regelmatige basis onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuws.

lees meer.....

links naar .....

° Truckfun in de pers

 

° Brief van ouders Tim

 

° Foto's uit de Oudedoos

 

° Verslag van de Staph voorzitter

°

 

°° Chequesoverhandiging 14'

 

° Foto's  chequeoverhandiging  14'

°

 

° ° Perstekst Truckfun 2015

 

° Overhandiging opbrengst 2015

 

° Fotoverslag medewerking aan de Leerzewegel en Jan Filliers route van Radio Tequila deinze op 07/08/2016

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved by vzw Truckfun Deinze 2003-2017